Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До уваги освітян Миколаївської міської ради!

Дата: 18.08.2020 13:59
Кількість переглядів: 507

Фото без описуВсеукраїнська он-лайн педрада «Трансформації в управлінні освітнім процесом та адаптації в сфері дистанційної освіти»

 

 

  • зв’язку зі введенням карантинних заходів на території Україні через пандемію хвороби, спричиненої вірусом COVID-19, та запровадженням нових умов організації освітнього процесу під час дії карантину, Громадська організація «Центр сучасної педагогіки «Освітній маркер» спільно з експертами в галузі освіти, науки та соціально спрямованого бізнесу, за інформаційної підтримки видавництва «Ранок» ініціює проведення на національному рівні дистанційної тематичної щоквартальної зустрічі для освітян – «Всеукраїнська он-лайн педрада «Трансформації в управлінні освітнім процесом та адаптації в сфері дистанційної освіти» (далі – Всеукраїнська он-лайн педрада)

 

(https://www.facebook.com/1135992799837149/posts/2551819568254458/?d=n).

 

Основною метою проведення Всеукраїнської он-лайн педради є створення єдиного комунікаційного та колабораційного простору в Україні з питань трансформацій в управлінні освітнім процесом під час дії карантинних обмежень, а також запровадження механізму створення нових психолого-педагогічних моделей адаптації освітян та здобувачів освіти до змін в організації освітнього процесу із впровадженням дистанційного навчання в закладах освіти.

 

Цільова аудиторія заходу - провідна освітянська спільнота країни. Спікери заходу – досвідчені фахівці з питань освіти та науки.

 

Просимо Вас підтримати ініціативу Громадської організації «Центр сучасної педагогіки «Освітній маркер» щодо організації та проведення Всеукраїнської он-лайн педради щоквартально, довести актуальну інформацію до методистів, директорів і вчителів закладів загальної середньої освіти. За можливості, просимо, розмістити посилання на сайті вашої установи.

 

Інформація щодо програми заходу та участі в першому засіданні Всеукраїнської он-лайн педради, яке відбудеться 19-20 серпня 2020 року, за посиланням:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCHEM6HD8qmD2sOTK6GysC8R8vtWNELeP5GlDqaZpQ vhOGjw/viewform.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора