Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 20.08.2020 13:43
Кількість переглядів: 594

Фото без описуЯ закликаю всіх мешканців громади дотримуватись карантинних обмежень. Користуйтеся засобами індивідуального захисту, показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в ситуації, що склалася,   адже лише так  ми зможемо зберегти здорову ситуацію в громаді під час вимушеного карантину. Зупинити поширення коронавірусної інфекції ми зможемо тільки змінивши себе.

На жаль, 18 серпня було отримано результати, що підтверджують наявність  коронавірусної хвороби середньої важкості у 1 мешканця громади. Це 59-річний чоловік, який за кордоном не був та проживає один.  19 серпня хворого направлено до інфекційної лікарні в Бахмуті. З’ясовується коло осіб, які контактували із хворим.

Сьогодні, як ніколи, ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше ми поставимося до дотримання карантинних обмежень, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя.

Бережіть себе та будьте здорові!

 

З повагою,

Перший заступник міського голови

Сергій Павленко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь