Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 27.08.2020 11:45
Кількість переглядів: 866

Фото без опису29 серпня, за указом Президента України Володимира Зеленського в нашій країні  відзначається День пам’яті захисників України, котрі загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України.

Ця дата вибрана не випадково, оскільки, саме того дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. Тож символічно, що цей день належить тим, кого з нами уже немає.

У важкий для країни час на захист своєї Батьківщини стали тисячі українських синів і дочок. Чимало із них віддали свої життя, боронячи незалежність Батьківщини.
Пригадаймо зараз їхні імена, їхній подвиг. Здавалося б, ще вчора, молоді та енергійні, вони були поруч з нами, - мріяли, планували, раділи життю...
Цих людей немає сьогодні з нами. Але щодня, щохвилини ми повинні пам’ятати, що саме завдяки їм, їхньому подвигу, всі ми, вся наша країна сьогодні стала іншою.
Ціною свого життя загиблі за незалежність нашої країни відстоювали для нас ідеали демократії, права і свободи людини.

Ми платимо найвищою цінністю за незалежність та свободу –  людськими життями.

Триває 7 рік війни… і ми продовжуємо щодня втрачати тих, хто боронить кордони України. Завдяки мужнім воїнам сьогодні над нашою громадою мирне небо, лунає сміх дітей, а не гуркіт гармат.

Висловлюю найглибші співчуття родинам загиблих бійців. Вічна пам’ять  та шана тим, кого немає з нами поряд, тим, кого забрала війна, й велике спасибі тим, хто повернувся живим.
Всім вам бажаю тільки мирного неба над головою. Нехай швидше закінчиться війна.
Нехай наші діти ніколи не знають такого горя, як втрата близьких на війні.

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

Інформаційні матеріали до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора