Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі ветерани, учасники бойових дій, герої фронту і тилу!

Дата: 04.09.2020 18:24
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуШановні мешканці громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди 77-ї річниці з Дня визволення населених пунктів громади від німецько-фашистських загарбників!

 

Початок вересня назавжди увійшов в історію громади як уособлення вдячної пам'яті про великий подвиг воїнів-визволителів, які ціною власного життя забезпечили майбутнім поколінням можливість мирно жити і працювати. У цей день ми відчуваємо себе частиною єдиного цілого і пишаємося нашими героями!

8 довгих місяців, з жовтня 1941 по червень 1942 по нашій землі проходила лінія фронту. У вересні 1943 року ворог нарешті відступив, прикриваючись мирними мешканцями. Майже вся Миколаївка була спалена окупантами.

Це свято «зі сльозами на очах» об'єднує всі покоління мешканців громади: тих, хто боровся за наше місто на полі бою та потім піднімав його з руїн, тих, хто вклав в його нинішній вигляд свою працю і талант, зберіг і примножив славні традиції та тих, хто сьогодні сміливо йде в бій проти окупанта за незалежність країни.

Слова вдячності та поваги сьогодні ми присвячуємо ветеранам Другої Світової війни, які відстояли право нашого народу бути вільними. Наші ветерани - яскравий зразок мужності, героїзму і відваги. Шлях до перемоги був нелегкий, але наші діди і прадіди змогли подолати все на шляху до свободи. І сьогодні в черговий раз ми від усього серця кажемо їм «Дякуємо» за життя! Для нас ви завжди будете прикладом самовідданої любові і відданості своєму народові та Вітчизні.

Бажаю нам всім мирного неба над головою та рідної землі під ногами.

Зі святом!

 

З повагою,

Миколаївський міський голова

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора