Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

5 вересня мешканці Рай-Олександрівки відзначали День села.

Дата: 07.09.2020 17:10
Кількість переглядів: 1562

Кожне місто чи село має свою давню історію, традиції та звичаї. Село Рай-Олександрівка є тим населеним пунктом громади, де історія села багата й цікава, а традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління, відроджуються та процвітають.

5 вересня мешканці Рай-Олександрівки відзначали День села.

Усі односельці залучилися до святкування зібравшись дружньою сім'єю, щоб вшанувати своє село та його жителів.

В цей святковий день відбулось урочисте відкриття дитячого майданчику та проведення турніру по футболу.

З найтеплішими словами вітань до односельців звернулась в.о. старости Галина Білоусова. У своєму виступі подякувала усім організаторам свята та побажала процвітання, розвитку селу, добра і достатку у кожну оселю.

У цей день на свято завітала міський голова Олена Цикунова. Вона привітала усіх присутніх зі святом  та підкреслила, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал», – зазначила очільниця громади та подарувала спортивний інвентар для розвитку фізичної культури та спорту в селі.

Після вітальних слів відбулось нагородження переможців конкурсу «Поважні люди села».

А потім розпочався  святковий концерт, де музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків. Наймолодших мешканців села розважали ляльки-велетні та аніматори, які проводили різноманітні конкурси та нагороджували подарунками найактивніших малюків. Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували самодіяльні артисти. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім учасникам Дня села гарного настрою. Завершилось свято запальною дискотекою.

 

Як стверджує народна мудрість: «Без минулого – не буде майбутнього». Усвідомлюючи це, земляки свято бережуть пам’ять про своїх предків, історію свого краю і передають її із покоління в покоління.

Отже залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора