Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради Слов’янського району оголошує конкурс

Дата: 17.09.2020 10:04
Кількість переглядів: 1005

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради Слов’янського району оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника  фінансово-бюджетного відділу виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

Вимоги до кандидатів на посаду: повна, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах державної служби, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності не менше 2 років. Вільне володіння українською мовою.

Знання законодавчих та нормативних документів органів державного управління, бюджетного законодавства, основ організації та ведення фінансового, бухгалтерського обліку і складання звітності, організації документообігу на ділянках бухгалтерського обліку, служби в органах місцевого самоврядування, правил ділового етикету; володіння навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

            Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів від дня опублікування оголошення.

Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу можна у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради за адресою: м.Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14.

Перелік документів: заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС) , медична довідка, копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка ( за наявності).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора