Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 05.10.2020 09:31
Кількість переглядів: 1033

Фото без описуВиконавчий комітет Миколаївської міської ради інформує, що останні тижні тенденції захворюваності на COVID-19 не дають можливості сподіватися на поліпшення ситуації. Хвороба не відступає, відсьогодні (05 жовтня 2020 року) Слов’янський район перебуває у «помаранчевій зоні», і ми не маємо можливості послабити карантинні обмеження. Всього по громаді захворіло з початку епідемії -  170 осіб. Не додає оптимізму й те, що з приходом осені збільшується кількість сезонних застудних захворювань. На цьому фоні загальний настій безпечності у мешканців громади викликає не просто занепокоєння, а становить реальну небезпеку.

Зупинити поширення коронавірусноі? інфекції можна тільки змінивши своє ставлення до ситуації, що склалася. Наразі усі ми відповідальні за те, як найближчими тижнями розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах громади. Закликаємо вас не ігнорувати правил безпеки, дотримуватися правил карантину, використовувати засоби індивідуального захисту та дезінфекції, дотримуватися соціальної дистанції, вчасно звертатися до лікаря. Адже вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Тому маємо серйозно поставитися до ймовірної загрози.

Будьте відповідальними! Тому залишившись вдома, у вас є можливість бути поруч з близькими, дарувати одне одному увагу, турботу, тепло родинного спілкування.

Закликаємо кожного з вас неухильно дотримуватися усіх загальнодержавних рекомендацій. Від цього залежить життя та здоров’я ваших рідних та близьких.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора