Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 28.10.2020 08:07
Кількість переглядів: 739

9 жовтня 2020 року відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо забезпечення проведення консультацій з представниками бізнесу та залучення до обговорення на місцях щодо функціонування закладів в умовах адаптивного карантину.

Наголошуємо, що задля оперативного висвітлення законодавчих та інших змін, які стосуються діяльності підприємців в умовах пандемії, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва створили  загальний інформаційний  ресурс для бізнесу під час карантину: http://sme.gov.ua/covid19/. Вказаний  вебсайт містить актуальну інформацію про діючі обмеження для підприємницької діяльності  з метою протидії поширенню захворювання COVID-19.

На сьогодні діють обмеження здійснення господарської діяльності згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічниїх заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2”.

Стартував проєкт Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на бізнес та очікувань на 2021 рік. За результатами буде сформовано аналітичний звіт, який буде надіслано учасникам опитування до кінця грудня 2020 року на e-mail, вказаний під час реєстрації у дослідженні. Для участі в опитуванні першої хвилі необхідно перейти за посиланням: https://web.gradus.app/business. Дослідження реалізує платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus та аналітичним центром AdvanterGroup на замовлення Export Promotion Office/ Офісу з Просування Експорту. Надані відповіді будуть взяті до уваги при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора