Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні працівники соціальної сфери!

Дата: 31.10.2020 11:26
Кількість переглядів: 1013

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України.

 

Соціальний працівник у країні, де значна частина населення потребує державної допомоги і підтримки, – відповідальна і непроста професія. На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення.

Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Дякуємо вам за служіння обраній справі, професіоналізм та витримку, любов і співчуття.

Впевнена, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання, великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших громадян

Хай благодатна осіння пора наповнить ваші серця теплом і відчуттям потрібності людям, життя сповниться миром, злагодою, стабільністю, добробутом, любов’ю і впевненістю у майбутньому.

Зичу вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.

Щиросердно бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії!

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора