Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Кризовий центр для жінок  із дітьми  «Місто Добра»

Дата: 09.11.2020 17:16
Кількість переглядів: 568

Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми  «Місто Добра»:

Місцезнаходження: м.Чернівці, вул. Річна,10;

Контакти:  0 800 503 231 безкоштовний з усіх номерів по Україні;

                   +38 (099)   2000 103 офіс БФ «Я, майбутнє України»;

                    050 243 69 71 керівник Марта Левченко;

Електрона адреса: cityofgoodness@gmail.com.

Офіційний сайт https:// misto-dobra.com.ua

Кризовий центр для жінок із дітьми « Місто Добра» - це не тільки тимчасовий притулок та місце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна програма соціалізації жінок, по завершенню якої жінка - мама самостійно вміє забезпечувати себе та своїх дітей.

У приміщенні Кризового центру облаштовано 27 житлових кімнат для цілодобового перебування 80 осіб, які забезпечуються всіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування.  Разом з тим, умови перебування адаптовані для осіб  з інвалідністю.

Мешканцям Кризового центру «Місто добра» можуть бути жінки із дітьми з усіх областей України та громадянки інших країн, які потребують допомоги на території України.

Мешканці притулку отримують кваліфіковану медичну, юридичну, психологічну, педагогічну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватись.

Для зарахування до Кризового центру необхідні:

  • попереднє узгодження із центром по телефону чи електронній пошті;
  • флюрографія;
  • аналіз на Torch – інфекції.  

Програма розвитку  є індивідуальною і базується виключно на бажанні та потенціалі самої жінки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора