Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні працівники сільського господарства Миколаївської міської територіальної громади!

Дата: 13.11.2020 13:14
Кількість переглядів: 508

Фото без описуСердечно вітаю вас з професійним святом — святом усіх селян, творців народного добробуту, опори української державності, усіх, хто зайнятий у цій нелегкій, але такій важливій сфері, що забезпечує країну продуктами харчування – Днем працівників сільського господарства!

 

Всьому початок — плуг і борозна. У цих словах — загальнолюдська істина, якою підкреслено особливе значення селянської праці. А для українця село означає щось ще більше, бо уособлює цілий світ. Наші предки, які, обробляючи землю, вважали її живою, одухотвореною, передали нам у спадок глибоку повагу до неї. Те, що йде від землі, зливається у нашій свідомості в одне ціле: краплина роси і молоді паростки пшениці, веселий струмок і колосиста нива, окраєць духмяного хліба і глечик свіжого молока, рідне слово і пісня. Усе це разом складається в малу батьківщину і виростає у Вітчизну.

 

Традиційне свято сільських трударів — можливість підбити підсумки чергового сільськогосподарського року. Сільськогосподарське виробництво виживає тільки завдяки вашій, трударі, хазяйновитості, мозолям та надлюдським зусиллям і працелюбності. За це вам повага та низький уклін.

 

Напередодні свята хочу побажати, щоб ви не втрачали віри у кращий завтрашній день і в перспективу обраної справи. Разом з вами, шановні працівники сільського господарства, щиро вірю, що відродження села — справа хоча й важка, але реальна, і вона нашому народові під силу.

 

У ці святкові дні зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення. Хай не знають втоми Ваші натруджені руки, нехай щедрою буде Ваша життєва нива, а труди Ваші й надалі збагачують Україну та прославляють громаду!

 

 

 

З повагою,

Олександр Гадяцький

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь