Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

 Шановні мешканці громади!

Дата: 20.11.2020 17:17
Кількість переглядів: 430

Вітаю Вас зі святом Гідності та Свободи!

 

День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення свободи.

Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів. Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни.

Хочу висловити велику вдячність тим, хто постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Низький уклін тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру, порозуміння й згуртованості. 

Слава Україні! Слава її Героям!

 

 

 

З повагою,

Олександр Гадяцький

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора