Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні енергетики та всі мешканці громади!

Дата: 22.12.2020 08:16
Кількість переглядів: 609

Від щирого серця вітаюФото без опису вас з професійним святом – Днем енергетика!

 

В найкоротший світловий день року ми вітаємо тих, хто несе в наші будинки світло і тепло, освітлює вулиці нашої громади і створює основу добробуту держави.

 

Миколаївка — місто, що народилося завдяки заснуванню та успішному розвитку Слов’янської ТЕС, тож до Дня енергетика, який в Україні щорічно святкується 22 грудня, відчуває причетність, мабуть, кожен наш мешканець.

 

Висловлюю щиру подяку енергетикам «Донбасенерго» за сумлінну та наполегливу працю задля забезпечення повсякденних потреб жителів громади. Ви маєте міцну і надійну основу, витримали випробування часом і уміло реагуєте на виклики сьогодення. І ключовою ланкою вашого  запасу міцності є, безперечно, люди, талановиті фахівці, з якими енергосистема нашої громади модернізується, трансформується, інтегрується  і продовжує повною мірою забезпечувати споживачів електроенергією та теплом. Впевнений, що люди, які присвятили себе енергетиці, стійкі характером, мужні й віддані обраній професії.

 

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика! Кажуть, що без енергії в світі немає життя, а відтак неможливо уявити собі людське буття чи розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку своєю наполегливою працею, відкритим серцем, щирою душею, долонями працьовитих рук доносять до кожної людини, кожного підприємства працівники енергетичної галузі.

 

У День енергетика прийміть найщиріші вітання і побажання міцного здоров’я, нових досягнень, реалізації всіх планів і задумів, життєвої сили та світла в душі! Нехай кожен ваш день буде повним енергії!

Зі святом, дорогі енергетики!

 

З повагою,

Олександр Гадяцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь