Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївці нагородили представників гуманітарної місії "Чорний тюльпан"

Дата: 13.01.2021 10:38
Кількість переглядів: 338

Фото без описуСьогодні, 13 січня, у будівлі виконавчого комітету відбулось нагородження представників гуманітарної місії «Чорний тюльпан», мешканців нашої громади Соловкіна Олексія Олександровича та Мокренка Олександра Юрійовича.

6 січня, в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулося нагородження пошуковців Всеукраїнської громадської організації «Союз «Народна пам’ять», які в рамках гуманітарної місії «Чорний тюльпан» здійснювали пошук, ексгумацію та перевезення останків загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України. Так як наші хлопці не змогли бути присутні на нагороджені, заслужену нагороду вручили на місцевому рівні.

Командир гуманітарної місії "Чорний Тюльпан" в м. Слов'янськ Юков Олексій Олександрович подякував пошуковцям за плідну співпрацю та вручив почесну грамоту Міністерства Оборони Соловкіну Олексію Олександровичу та медаль  "За сприяння Збройним Силам України" Мокренку Олександру Юрійовичу.

До привітань приєднався Миколаївський міський голова Гадяцький Олександр Іванович, пообіцяв підтримувати ініціативи гуманітарної місії та вручив подяки від виконавчого комітету. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора