Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Вітання міського голови Олександра Гадяцького з Водохрещем.

Дата: 19.01.2021 08:18
Кількість переглядів: 378

Фото без описуШановні мешканці громади!

 

Від щирого серця вітаю всіх зі світлим християнським святом — Богоявленням Господнім, яке в народі називають Водохреща!

 

19 січня  ми усією Миколаївською громадою, всім українським народом, відзначатимемо третє і завершальне свято різдвяно-новорічного циклу – Богоявлення Господнє або Водохреща.

 

З давніх-давен свято Водохреща було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє. У цей день вода в річках стає цілющою і цілий рік дарує людям наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайної енергією.

 

Споконвіків у свято Водохреща в наші домівки приходить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром та любов’ю, почуттям надії і впевненості у завтрашньому дні. Освячена хрестом і молитвою вода набуває могутньої сили, дарує здоров’я, наснагу та довголіття.

 

Тож нехай Господь Бог обдаровує кожну родину міцним здоров’ям, достатком, гараздами, додає сили й мудрості  творити на своїй рідній землі мирне та щасливе майбутнє, кріпить нашу громаду духом віри і надії, додає сили, мудрості і наснаги задля процвітання і розбудови незалежної України та уславлення доброго імені нашої громади!

 

 

З повагою,

Олександр Гадяцький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора