Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Привітання міського голови Олександра Гадяцького з Днем Соборності України.

Дата: 22.01.2021 10:36
Кількість переглядів: 417

Фото без описуШановні мешканці громади!

 

Щиро та сердечно вітаю вас з Днем Соборності України!

 

День 22 січня увійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Цей історичний факт показав безсилля будь-яких спроб роз’єднати український народ, протиставити українців один одному.

 «Соборна» - означає спільна, злагоджена, та, що має згоду усіх. Ніхто не зможе сьогодні заперечити, що ми хочемо жити саме в такій державі!  Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення.

Як і колись, так і тепер український народ  знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави.

Я хочу всіх закликати до єдності, бо коли ми будемо єдиними і згуртованими, стояти плече в плече, лише тоді спільними зусиллями зможемо досягти головної мети. Тільки тоді ще міцніше утвердиться Соборність України.

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди одного з найвеличніших свят – Дня Соборності України! Нехай кожен громадянин зустріне урочисте свято Соборності з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя.

Зичу усім вам злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети – щасливого і гідного життя, процвітаючої, могутньої, Соборної України!

 

Слава Україні!

 

З повагою,

Олександр Гадяцький                                            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь