Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До уваги громадян міста Миколаївка!

Дата: 26.01.2021 10:07
Кількість переглядів: 1462

Фото без описуНа звернення ПАТ «Донбасенерго» щодо початку будівництва обєкту «Реконструкції спортивного корпусу під багатофункціональний критий манеж з полем для міні футболу, з трибунами для глядачів по вул. Лесі Українки 8, в м. Миколаївка Словянського району Донецької області»,  на час реконструкції навколо відведеної під будівлю земельної ділянки буде влаштована тимчасова огорожа. На цей час у межах будівельного майданчика виявлено два   металевих гаражі, які заважають подальшому будівництву та благоустрою прилеглої до будівлі території. 

        Тому рекомендуємо власникам  металевих гаражів звернутись до виконавчого комітету Миколаївської міської ради, а саме до відділу земельних відносин та АПК, для вирішення питання щодо перенесення Вашого майна з місця будівництва. Гаражі знаходяться по вулиці Лесі Українки 8 біля зруйнованого спортивного комплексу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь