Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника художнього комунального закладу «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області»

Дата: 08.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 611

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру», наказу Міністерства культури і туризму від 01.07.2016 №497 «Про затвердження Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури» комунальний заклад «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника художнього комунального закладу«Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» (1 штатна одиниця).

Форма працевлаштування – контрактна.

Кваліфікаційні вимоги до претендента:

- повна  або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр);
- стаж творчої роботи для спеціаліста - не менше 3 років; бакалавра- не менше 5 років.

 

 Основні завдання та обов’язки. Організація та планування  роботи творчих формувань (колективів художньої самодіяльності, гуртків,студій ) комунального закладу «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» (далі-Палац культури).Наданя методичної та практичної допомоги клубним закладам Миколаївської об’єднаної територіальної громади. Координація роботи  творчих підрозділів Палацу культури щодо проведення художніх заходів. Керівництво розробкою та  постановкою  сценаріїв  проведення  великих  масових художніх заходів (театралізованих видовищ і свят, народних гулянь, жанрових свят  тощо). Добирання репертуару колективів художньої самодіяльності Палацу культури. Проведення семінарів, практикумів  з  керівниками  колективів художньої самодіяльності, гуртків, студій.   Організація вивчення  та  обміну досвідом роботи колективів самодіяльної творчості, їх  участі в оглядах-конкурсах,  фестивалях,  виступах на всіх рівнях. Налагодження зв'язків з  творчими  спілками,  громадськими організаціями  та подальша співпраця щодо  залучення  до  проведення  заходів  творчих працівників.Реалізація  заходів   щодо    удосконалення    творчої майстерності виконавців.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь у конкурсі  (у довільній формі) з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

До заяви додаються такі документи:

- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- копія документа, що посвідчує особу;
- копію трудової книжки (за наявності);
- копію документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь у конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з виступів,СD та DVD-записи тощо).

 

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з КЗ «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» та беруть учать у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь у конкурсі.

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Претендент має право відкликати свою заяву та документи до кінцевого строку їх прийняття, повідомивши про це письмово голову конкурсної комісії

Термін подання документів: документи для участі у конкурсі приймаються протягом                      15 календарних днів з дня оголошення конкурсу ( з 08 до 23 лютого 2021року включно).

Адреса, за якою подаються документи на конкурс: м.Миколаївка , вул.50-річчя Слов’янської ТЕС, б.16, комунальний заклад «Палац культуриМиколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області». Довідки за телефоном +380950132221

Дата і час проведення конкурсу:  24 лютого 2021 р.

 І етап: засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів       об 11.00

 ІІ етап: засідання конкурсної комісії щодо проведення співбесіди з претендентами о 14.00

Місце проведення конкурсу: м.Миколаївка , вул.50-річчя Слов’янської ТЕС, б.16, комунальний заклад «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» (лекційна зала).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора