Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 1040

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

 

 

15 лютого в Україні відзначається День виведення радянських військ з Афганістану. Тридцять два роки тому останній солдат покинув афганську землю. І саме цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах.

 

Тож з глибокою шаною звертаємось до всіх мешканців громади, яким довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

 

15 лютого український народ віддає глибоку шану всім, хто пройшов вогняне горнило за межами своєї Батьківщини, хто залишився вірним своєму військовому обов’язку, хто витримав тяжкі військові будні, демонструючи приклади мужності, офіцерської честі та відчув, що таке війна, коли всі ми жили мирно.

                        

Ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися живими. Тисячі співвітчизників, серед яких і наші земляки, так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі втрати для батьків, рідних, близьких і друзів.

 

Шановні воїни-інтернаціоналісти, дякую вам за вашу мужність та відданість військовому обов’язку. Бажаю вам, щоб біль війни назавжди залишився у минулому, щоб ваше життя до країв було наповнене щастям, добробутом та успіхом, а на українську землю повернувся мир і благополуччя.

 

Честь вам і слава!

 

З повагою,

Олександр Гадяцький

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора