Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

На "чаюванні" з міським головою розглянули питання створення Молодіжної ради

Дата: 12.02.2021 10:14
Кількість переглядів: 880

Вчора, 11 лютого, в Миколаївці на базі простору розвитку «"Discovery Club"» відбулось чергове «чаювання» Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького з мешканцями громади. Цього разу,  темою для обговорення стала створення в Миколаївській громаді Молодіжної ради.

На зустрічі були присутні представники виконавчого комітету, члени громадських організацій та ініціативних груп, представники шкіл, молодь, представники Слов’янської ТЕС, соціально активні мешканці громади.

Заступник міського голови Валентина Гребенюк ознайомила присутніх з  порядком створення та формування Молодіжної ради. Наразі, за клопотаннями мешканців громади сформовано список кандидатур з двадцяти осіб, для створення ініціативної групи.

Цей список складається з представників усіх старостатів Миколаївської громади: громадських організацій, профспілок, ініціативних груп та представників виконавчих органів.

Збори по створенню  ініціативної групи призначено на 16 лютого.

Молодіжна рада – це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

Міській голова готовий підтримувати та допомогти у створенні таких ініціатив.

«Для мене важливий розвиток молоді, і не тільки в Миколаївці, а й в усіх населених пунктах громади»,- зазначив Олександр Гадяцький.

Миколаївська міська рада, її виконавчий комітет висловили готовність до введення системної та прозорої молодіжної політики.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора