Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Дата: 25.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 524

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Вимоги до кандидатів на посаду: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, громадянство України.

знання законодавчих та нормативних документів органів державного управління, спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця, відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ), служби в органах місцевого самоврядування, правил ділового етикету, знання державної мови, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

            Документи, щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів, від дня опублікування оголошення.

Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.

Перелік документів:

заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС) , копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка ( за наявності).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора