Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Вшанували пам'ять загиблих воїнів

Дата: 26.03.2021 11:16
Кількість переглядів: 549

 

Фото без описуЦього дня Україна святкує День Національної гвардії України.

12 березня 2014 року було прийняте рішення про відродження Національної гвардії України.

Сьогодні Національна гвардія України – потужний та міцний військовий підрозділ Міністерства внутрішніх справ України. До її лав увійшли найсильніші духом, патріоти та добровольці, а також всі ті, хто не побоявся стати на захист нашої землі у такий нелегкий для країни час. З 2014 року і донині бійці Національної гвардії України обороняють рідну землю в запеклих боях та «найгарячіших» точках.

Усіх нацгвардійців об’єднує спільна мета – бажання та прагнення якомога швидше вигнати з українських земель ворога та здобути перемогу.

Вітаємо всіх бійців Національної гвардії України з їхнім святом. Окремо з тугою в серці цього дня хочеться пригадати тих бійців НГУ, які поклали своє життя за нашу спільну мету. Їхня жертва не буде марною.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький разом з  представниками  виконавчого комітету Миколаївської міської ради та активних громадян Малинівського старостинського округу поклала квіти до Пам'ятного знаку місця авіатрощі гелікоптера Мі-2 Збройних сил України і хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора