Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

20 ДТП з постраждалими задокументували поліцейські поблизу Слов'янська з початку року

Дата: 29.03.2021 15:33
Кількість переглядів: 349

Фото без описуВісім учасників аварій отримали тілесні ушкодження, ще троє – загинули. Серед постраждалих одна дитина. За статисткою перевищення режиму швидкості – є основною причиною аварій на дорогах.

Співробітники груп реагування поліції Слов'янська обслуговують території Миколаївської, Святогірської, Черкаської та Андріївської територіальних громад. З початку року на цій територію трапилося 20 дорожньо-транспортних пригод, з них 8 – з постраждалими. За участі пішоходів трапилося п’ять дорожніх пригод, серед них одна дитина.

Так, слідчі Слов'янська розслідують ДТП, в якій постраждав 5-річний хлопчик. Аварія сталася в селищі Олександрівка. 56-річний водій Opel скоїв наїзд на хлопчика, який разом з мамою йшов повз дороги та раптово вибіг на проїзну частину. У результаті наїзду дитина отримала тілесні ушкодження.

Найпоширенішою причиною ДТП є перевищення безпечної швидкості руху – більше 50% всіх аварій. Іншими частими причинами автопригод бувають порушення правил маневрування, проїзду перехресть, недотримання безпечної дистанції та втома. Аби скоріше дістатися до місця призначення, деякі водії нехтують правилами та проводять за кермом до 12 годин без перерви на відпочинок.

В період карантину та весняних канікул діти більше часу проводять на вулиці, тому поліцейські звертаються до батьків з проханням нагадати дітям правила поведінки під час прогулянок. Зверніть увагу дітей на те, що дорогу необхідно переходити в установленому місті, грати на проїжджій частині заборонено, а виїжджати на дорогу на роликах, скейтах та велосипедах небезпечно. Не слід забувати, що велосипед - транспортний засіб, один з найбільш нестійких і незахищених, і навіть незначні зіткнення можуть спричинити за собою дуже серйозні наслідки.

Краматорське районне управління поліції Донецької області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора