Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відкриті пункти щеплень

Дата: 31.03.2021 09:42
Кількість переглядів: 350

Фото без описуЗа даними головного лікаря КП «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Тетяни Холостової відкриті пункти щеплень в м.Миколаївка та два пункти в старостатах. Це в смт.Райгородок та в с.Рай-Олександрівка.

Нагадаємо, що з 22 березня до кампанії імунопрофілактики  долучені нові цільові групи з другого етапу Дорожньої карти з вакцинаціі від COVID-19.

Стаціонарні пункти щеплення працють в закладах охорони здоров’я. Для організації безпечного вакцинування ці кабінети щеплень обладнані відповідно до вимог інфекційного контролю та забезпечені необхідною кількістю доз вакцини. Медики, які в них працюють, пройшли відповідне навчання.

Записатися до списку очікування на вакцинацію людям із пріоритетних груп можна за допомогою застосунку чи порталу Дія або через контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19. Люди старші за 80 років вже можуть записатися на вакцинацію через сімейних лікарів.

Усі щеплення проти COVID-19 є добровільними й безоплатними.

Достовірну інформацію про вакцинацію проти COVID-19 отримуйте на сайті vaccination.covid19.gov.ua та за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора