Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Повідомлення про оприлюднення заяви

Дата: 31.03.2021 11:18
Кількість переглядів: 301

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування

 

         Повна назва документа державного планування: Програма економічного і соціального розвитку Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік (далі - Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Миколаївська міська рада Слов’янського району Донецької області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми розпочато з дня її оприлюднення, а саме
31.03.2021 року на сайті Миколаївської міської територіальної громади та триватиме до 15.04. 2021 року включно.

Відповідно до ст. 12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування.

Ознайомитися з проєктом Програми та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84182, Донецька область, Слов’янський район,                               м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14 aбо на електронну адресу: com@mk-otg.gov.ua, або за телефоном: (06262)42410.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми подаються до: Виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.

Відповідальна особа: : Кравець Віталій Вікторович (контактні дані: е-mail: com@mk-otg.gov.ua, або за телефоном: (06262)42410.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто до 15.04.2021 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

  Міський голова                                                 О.І. Гадяцький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь