Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою

Дата: 07.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 426

Фото без описуШановні керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та мешканці Миколаївської міської територіальної громади! Нагадуємо Вам, що з 17 квітня по 17 травня 2021 року на території громади буде проведено всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою згідно рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради № 127 від 23.03.2021 року.

Просимо Вас долучитись до проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою на території Миколаївської міської територіальної громади та здійснити заходи по ліквідації та вивезенню накопиченого за зиму сипучого матеріалу та сміття на вулицях, дорогах, тротуарах та зелених зонах, на прилеглих та  закріплених територіях!

Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності:

  • Забезпечити проведення прибирання, очищення від сміття тротуарів, площ, подвір’їв, газонів та прилеглих територій до підприємств, установ, організацій, будинків та інших міць загального користування.
  • Не допускати накопичення будівельного сміття на міських територіях, будівельних майданчиках та прилеглих до них територіях, забезпечувати виконання заходів із запобігання пилоутворення на територіях об’єктів, не допускати відкачування та виливання води на проїжджу частину вулиць, на тротуари, у водойми.
  • Укладати договори на вивезення твердих побутових відходів із підприємствами, що мають відповідні ліцензії та спецтехніку на виконання робіт по вивозу ТПВ. Забезпечувати розміщення контейнерів, урн для збору сміття та твердих побутових відходів у спеціально визначених місцях, утримання їх в належному санітарно-технічному стані, згідно з санітарними нормами і правилами.

Мешканцям громади:

  • Забезпечити належне утримання та благоустрій території прилеглої до присадибної ділянки;
  • Дотримуватися   вимог Законів та  інших нормативно-правових актів у сфері поводження з відходами;
  • Вносити  в  установленому  порядку  плату за користування послугами з вивезення побутових відходів;
  • Виконувати інші обов’язки, передбачені законами, щодо запобігання забрудненню навколишнього природного середовища відходами.

У разі недотримання правил у сфері благоустрою на Вас буде складено протокол про адміністративне правопорушення за  ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора