Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху

Дата: 08.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 481

Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з 15 квітня по 15 червня 2021 року в Україні вдруге проходитиме Всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху «Хештег – Марафон #SafetyChallenge#Love30», яке реалізовується в рамках Національної програми  «Challenge» та ІІ Десятиріччя дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН. Проєкт проходитиме за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Департаменту Патрульної поліції.

Хештег # Love30 – це гасло цьогорічного Всесвітнього тижня  з безпеки дорожнього руху, який проходитиме 17-23 травня. Його використання демонструє активну позицію України у підтримці світових трендів в сфері безпеки дорожнього руху та слідування вимогам Стокгольмської декларації, прийнятої 2020 року урядами світу задля спільної злагодженої боротьби зі смертністю та травматизмом на дорогах.

Хештег – Марафон #SafetyChallenge – це змагання шкільних команд з усієї України. Команди проводитимуть громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху за участю школярів усіх вікових категорій, а також вихователів та батьків. Фото – та відео – звіти про виконання кожного етапу команди публікуватимуть у Facebook та Instagram з хештегом #SafetyChallenge та #Love30.

Графік проєкту:

Реєстрація команд: 25 березня – 12 квітня.

І етап: 15 квітня – 29 квітня. «Моя безпека на дорозі!». Діти молодшого шкільного віку проводять культурні події про безпеку на дорозі на відкритому повітрі.

ІІ етап: 30 квітня – 14 травня. Освітній марафон – проведення тренінгів для школярів, педагогів та батьків з безпеки руху та надання домедичної допомоги.

ІІІ етап: 17 травня – 23 травня. #Love30. Громадські акції на підтримку безпеки мікромобільної спільноти ( користувачів персонального транспорту), пішоходів, людей старшого віку та людей з інвалідністю на дорогах. Акції організовуються дітьми середньої та старшої школи.

Підбиття підсумків: 1 червня – 15 червня.

Переможці отримають:

  1. Командам  - переможцям профінансуються проєкти з поліпшення безпеки руху:

І місце: 50 тис. грн.

ІІ місце: 20 тис. грн.

ІІІ місце: 10 тис. грн.

  1. Передбачені додаткові цінні призи у спеціальних номінаціях.

  2. 100 шкіл буде забезпечено комплектами світловідбиваючих жилетів.

Контактна особа проєкту : Анна Пономарьова +38050 088 14 45 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора