Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Тактико-спеціальні навчання пройшли в лісовому масиві на околиці смт. Райгородок

Дата: 14.04.2021 10:53
Кількість переглядів: 593

Фото без описуТактико-спеціальні навчання підрозділів єдиної державної системи запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру пройшли в лісовому масиві на околиці смт Райгородок Миколаївської міської територіальної громади .

Метою цього заходу  було перевірити готовність органів управління місцевої ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ Донецької області, підрозділів Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства, Головного управління ДСНС України у Донецькій області до дій за призначенням при виникненні пожеж в лісових масивах.

З вітальним словом до учасників звернувся заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Далі  про відпрацювання дій з виявлення пожежі та про наступні етапи проведення пожежно-рятувальних робіт виступили відповідальні особи підрозділів  ДСНС, поліції, представники лісових господарств, органів місцевого самоврядування та обласної влади. Змістовний план дій надали: Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, староста Райгородоцького старостинського округу Валерій Удовиченко та представники всіх управлінь Миколаївської міської ради, котрі залучені до усунення пожеж на різних етапах локалізації стихійного лиха.За задумом навчань, у лісовому масиві  виникла пожежа . Місце виникнення  було виявлено під час обстеження території за допомогою квадрокоптеру.  В ході навчань був розгорнутий штаб і відповідальний за дії під час пожежі заступник міського голови Володимир Проскунін разом з членами комісії з питань ТЕБ та НС, проаналізували і затвердили план по виконанню заходів з відселення населення та його життєзабезпечення. Умовна пожежа була ліквідована завдяки чіткому плану дій і  взаємодії всіх відповідних підрозділів. Маємо велику надію на те, що пожежі в нашому житті будуть тільки умовними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора