Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Обгрунтування технічних та якісних характеристик

Дата: 22.04.2021 14:03
Кількість переглядів: 342

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні процедури закупівлі відкриті торги

На порталі Уповноваженого органу з питань закупівель 16.04.2021 року розміщено оголошення про проведення процедури закупівлі відкриті торги на придбання послуг за кодом ДК 021:2015: 90710000-7 Екологічний менеджмент (Розробка та проведення процедури оцінки впливу на довкілля (далі – ОВД) за проектом «Рекультивація полігону ТПВ Миколаївської ОТГ Слов’янського району Донецької області»).

            Номер закупівлі в системі: UA-2021-04-16-005365-a.

Необхідність проведення закупівлі послуг з розробки та проведенню процедури оцінки впливу на довкілля (далі – ОВД) за проектом «Рекультивація полігону ТПВ Миколаївської ОТГ Слов’янського району Донецької області» зумовлена потребою в реалізації планованої діяльності, яка спрямована на: створення багатофункціонального захисного екрану на полігоні ТПВ для зниження остаточного впливу захоронених твердих побутових відходів на навколишнє природне середовище; дегазацію полігону ТПВ для зниження впливу на атмосферне повітря біогазу, що утворюється при розкладанні органічної частини твердих побутових відходів; проведення біологічної рекультивації земель для наступної передачі під лісогосподарське призначення (напрямок). Площа ділянки, що підлягає рекультивації – 4,6013 га, загальний об’єм накопичених відходів складає – 339 648 м3 або 84 912 т.

Розмір бюджетного призначення визначений на підставі попередніх розрахунків до проєкту бюджету Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік та складає:

  • Розробка та проведення процедури оцінки впливу на довкілля (далі – ОВД) за проектом «Рекультивація полігону ТПВ Миколаївської ОТГ Слов’янського району Донецької області», на суму 1800000,00 грн. з ПДВ.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі визначена відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» № 2059-VIII від 23.05.2017.

 

 

 

      Секретар тендерного комітету                                                            Удовиченко Л.Л.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора