Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Податкова Донеччини презентує постійну телефонну лінію з питань наявного боргу

Дата: 28.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 520

Інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення дуже важлива і актуальна, тому за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної Податковою Донеччини запроваджено call-центр з актуальних питань.

Відсьогодні жителі Донецького регіону можуть отримати автоматичне аудіо- та смс-повідомлення про наявний податковий борг, а за телефоном 099-50-800-50 – поспілкуватися зі спеціалістом податкової служби, з’ясувати, який борг і по яким податкам чи зборам рахується, причину виникнення, шляхи його погашення та рахунки, за якими його можна погасити.

До речі, перевірити, чи не має у вас податкового боргу, можна самостійно, за допомогою електронних сервісів ДПС України: «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», що розміщений на вебпорталі ДПС за посиланням http://tax.gov.ua/businesspartner, чи в «Електронному кабінеті платника», вхід до якого здійснюється за адресою http://cabinet.tax.gov.ua.

Крім того, наявну заборгованість можна самостійно погасити, використовуючи реквізити бюджетних рахунків, що розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за наступним посиланням http://dn.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

І пам’ятайте, шлях до європейських цінностей та добробуту розпочинається сьогодні зі сплати податків!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора