Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Оголошення про проведення конкурсу. Наказ

Дата: 30.04.2021 00:07
Кількість переглядів: 250

ОГОЛОШЕННЯ

 

Згідно п. 5 рішення Миколаївської міської ради від 23.04.2021 року № 17-VII-8 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівника  закладу загальної середньої освіти Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області в новій редакції»  для проведення конкурсу затверджується персональний склад конкурсної комісії з рівною кількістю представників кожної із сторін, визначених Законом України «Про повну загальну середню освіту».

З 30.04.2021 року по 10.05.2021 року відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради приймає пропозиції від громадського об’єднання батьків, учнів, закладу загальної середньої освіти, громадського об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області, трудового колективу щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії.

В склад комісії можуть входити у рівній кількості  представники від:

  • трудового колективу;

  • громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти;

  • громадського об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти  Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.

До складу конкурсної комісії входить – голова, заступник голови, секретар і члени комісії.

Організацію роботи конкурсної комісії здійснює секретар, який готує матеріали засідань, запрошує всіх членів конкурсної комісії для участі у її роботі письмово на електронну адресу або за телефоном (з фіксацією дати і часу повідомлення).

Засідання комісії проводить голова, за його відсутності заступник голови.

      Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • є недієздатною або дієздатність якої обмежена;

  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

  • є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Наказ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора