Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

У Старо – Кримське водосховище випустили тисячі екземплярів білого амура

Дата: 13.05.2021 11:09
Кількість переглядів: 610

Фото без описуУ Старо – Кримське водосховище випустили понад 4,5 тис. екз. білого амура
осьмого травня 2021 року відбулося зариблення Старо – Кримського водосховища (613,0 га), що розташоване на території Маріупольської міської територіальної громади Маріупольського району Донецької області.


До водойми вселено 4 670 екз. (700 кг) дворічки білого амура. Середня вага одного екземпляра риби становила 150 грамів
Організатором заходу з відновлення рибних ресурсів стала Громадська організація «ФЕДЕРАЦІЯ РИБАЛЬСТВА ТА ПІДВОДНОГО МИСЛИВСТВА МАРІУПОЛЯ».
Контроль за процесом зариблення водних біоресурсів здійснювала Комісія з контролю за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів у водні об’єкти, які розташовані у зоні діяльності Донецького рибоохоронного патруля.
Управління Державного агентства рибного господарства у Донецькій області висловлює подяку всім учасникам робіт, пов’язаних з відтворенням та вселенням водних біоресурсів до водних об’єктів, за покращення екологічної ситуації шляхом зариблення та закликає громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення.
Нагадуємо для того, щоб провести зариблення водойм необхідно дотримуватися чітких правил, встановлених законодавством. Довідку можна знайти тут. http://dn.darg.gov.ua/_porjadok_provedennja_robit_iz_0_0_0_1106_1.html
Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства, просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» Донецького рибоохоронного патруля: (099) 391-10-90 або (068) 446-86-54.
Управління Державного агентства рибного господарства у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора