Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївцям пропонують долучитися до благодійної справи

Дата: 14.05.2021 08:37
Кількість переглядів: 347

Фото без описуЗ сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Сім’я була і залишається берегинею людських цінностей та культури

. Саме тому, 15 травня, з нагоди святкування Дня сім’ї Палац культури Миколаївської міської ради запрошує миколаївців на концерт «Від роду до народу». В ньому прийматимуть участь вихованці творчих колективів закладів культури Миколаївської громади.

Також, з нагоди сімейного свята, яке символізує джерело любові і поваги, миколаївцям пропонують долучитися до благодійної справи, кошти від якої будуть передані на лікування Тетяни Єрмакової.

В програмі: змагання, ігри, квест, спорт квест; батут; солодка вата; плов; фотозони; майстер-класи; ярмарок. Благодійна акція відбудеться за участю дитячого центру «Discovery Сlub», ХВЄ «Відродження», ГО «Вірю в Україну» та ГО «Наша дія». Початок святкової програми о 16:00. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора