Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Слов'янській ТЕС на постійну роботу потрібні

Дата: 21.05.2021 15:07
Кількість переглядів: 681

 

Фото без описуСкладач поїздів: Графік роботи - змінний Обов'язки: здійснення керівництва рухом маневрового локомотива, забезпечення правильної розстановки і узгодженості дій працівників, що беруть участь у виконанні маневрів, формування складів і груп вагонів, випробування автоматичних гальм поїзда.

-Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів: Графік роботи - змінний Обов'язки: ремонт запірно-регулюючої арматури та трубопроводів, прокладка по кресленням і схемам трубопроводи, виявлення і усунення виникаючих на обладнанні дефектів. Вимоги: навички різання металу, роботи із слюсарним і електроінструментом, досвід роботи по ремонту запірної арматури; відсутність медичних протипоказань, здатність переносити фізичні навантаження.

-Котлочісник: Графік роботи - змінний Обов'язки: очищення внутрішніх поверхонь нагріву котлів від накипу, нагару, шлаку, золи, настройка котлоочисного інструменту. Вимоги: здатність до важкої фізичної роботи, відсутність медичних протипоказань до роботи на висоті.

-Слюсар з обслуговування устаткування електростанції: Графік роботи - змінний Обов'язки: контроль роботи устаткування, яке обслуговує, ліквідація аварійних ситуацій. Вимоги: навички складання, ремонту, встановлення обладнання, вміння виробляти слюсарну обробку деталей.

-Машиніст-обхідник з котельного обладнання: Графік роботи - змінний Обов'язки: обслуговування котлів з рідким шлакоудалением. Вимоги: відсутність медичних протипоказань, здатність до важкої фізичної роботи

. Контактний телефон: 095 2954614

 

https://nikolaevka24.com/vakansii-na-slavyanskoj-tes/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора