Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Миколаївської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Миколаївськї міської територіальної громади на 2022 рік»

Дата: 24.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 362

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Миколаївської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Миколаївської міської об'єднаної територіальної громади на 2022 рік», розроблений Миколаївською міською радою.


Проект спрямований на  встановлення та регулювання господарських відносин на території Миколаївської міської  територіальної громади, чіткого визначення ставок місцевих податків і зборів, які справляються на її території громади, сприяють ефективному плануванню та наповненню місцевого бюджету.
Підставою для розробки проекту є пункт 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковий кодекс України.


Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Миколаївської міської  територіальної громади www.mk-otg.gov.ua у мережі Інтернет.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця  – норма статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”) до 24 червня 2021 року,  з дня оприлюднення на адресу розробника: пл. Енергетиків, 2/14, м. Миколаївка, Слов’янський район, Донецька обл., 84182 або на електронну адресу: fin@mk-otg.gov.ua з приміткою «Податки 2022»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора