Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

У школах Миколаївської міської територіальної громади пройшли випускні вечори

Дата: 27.06.2021 13:00
Кількість переглядів: 592

Фото без описуКожного літа червень місяць асоціюється у нас з випускними святами! Зовсім в недалекому минулому залишилась безтурботна і весела шкільна пора. Залишилися, тепер не такі вже й страшні, контрольні,пройшли ЗНО і стали в цю мить такими рідними, колись суворі вчителі.

Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал. У школах Миколаївської міської територіальної громади пройшли випускні вечори. Під оплески гостей, батьків, учителів, випускникам було вручено такий довгоочіуваний атестат, відзначено золотих медалістів. А їх по нашій громаді чотири!! Ми пишаємося нашою обдарованою молоддю!

На заходи з гарними вітаннями та щирими побажаннями завітали почесні гості: Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, який сказав,що сьогодні перед нами стоять такі красиві, розумні і впевнені в собі молоді люди. Тому, нехай буде щасливою їх дорога у доросле життя, нехай Бог благословить цей шлях, а всі мрії і сподівання здійснюються. Побажав добра , здоров’я, успіхів і нехай буде добрим їх шлях до досягнення мрій!

Теплі та зворушливі слова пролунали від заступник міського голови Валентини Гребенюк та начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Людмили Бутко. У вітальних словах до випускників були щирі настанови на майбутнє, побажання зробити вдалий вибір майбутньої професії, пам’ятати вчителів та батьків, які разом йшли з ними всі одинадцять років до випускного балу, успіху та гарних досягнень. В Райгородоцькому ЗЗСО І-ІІІ ст по добрій традиції прийшов привітати випускників протоієрей Свято- Михайлівського храму отець Олексій, який благословив випускників на щасливу долю в подальшому житті та вручив кожному маленький святий оберіг. Від щирого серця привітали учнів із закінченням навчання директора закладів освіти.Торкнулися душі всіх з присутніх на заходах слова першої вчительки, класних керівників, батьків. . Урочисте вручення атестатів, обмін побажаннями, сльози і сміх, зустріч сонця – це те, що зробило свято незабутнім. Святкові сценарії випускних вечорів у кожній школі були щедро переплетені чудовими музично-танцювальними вітаннями. Незабутні враження отримали присутні від перегляду відеороликів про шкільне життя, які підготували випускники. Ніжними переливами звучала мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, учні прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками, з дитинством...Відсьогодні воно білим пташеням випорхнуло з рідного гнізда і полетіло.....

 Перед нами-молоді, сильні, перспективні люди, які здатні втілити мрії в реальність – це наші випускники!.Ви- майбутнє нашої країни! Кожен навчальний заклад виховав своє особливе та яскраве сузір’я зірок. Ми пишаємося усіма вашими здобутками й перемогами… Яку б дорогу не обрали в житті – крокуйте по ній гідно, високо несіть той вогонь знань і добра, який запалили у ваших серцях вчителі. Щасливої та світлої вам долі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора