Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Компанії бренду YASNO підтвердили лідерство серед електропостачальників України

Дата: 02.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 548

Фото без описуТри компанії бренду YASNO знов очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID «Прозорість енергетичного сектору». Oцінювалися онлайн-сервіси, комерційні пропозиції, інформування клієнтів, прозорість і ділова активність. Серед 50-ти постачальників лідерами стали Київські, Дніпровські та Донецькі енергетичні послуги, які працюють під брендом YASNO.

Національний рейтинг очолив постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень Київські енергетичні послуги. Другу та третю позиції посіли відповідно Дніпровські та Донецькі енергетичні послуги.

Рейтинг покликаний допомогти споживачам (в першу чергу, юридичним клієнтам) раціоналізувати вибір постачальника, скоротити витрати часу і коштів, а також ризики при прийнятті рішення та в процесі отримання послуг.

За минулі пів року компанії бренду YASNO суттєво наростили показники, зокрема, по онлайн-сервісам і комерційним пропозиціям, що дозволило зберегти безкомпромісне лідерство й очолити рейтинг уже другий раз поспіль.

YASNO постійно розвиває та створює нові цифрові сервіси, щоб кожен клієнт міг вирішити питання з постачання електроенергії за кілька хвилин за допомогою сайту, Особистого кабінету, мобільного додатку, Viber-боту, телефонного голосового робота.

Компанії бренду не лише забезпечують домогосподарства та бізнес електроенергією й газом, а і пропонують широку лінійку «зелених» продуктів та рішень для комфорту, енергофективності та електромобільності. Приватні клієнти можуть замовити в YASNO енергоефективні набори, домашні сонячні електростанції, зарядні станції для електромобілів, системи зберігання енергії, кліматичну техніку, а підприємства та установи – скористатися послугами енергосервісу, енергоаудиту та енергоменеджменту.

«Ми системно працюємо над підвищенням якості обслуговування 3,5 млн клієнтів. В нашій бізнес-стратегії визначили низку конкретних ініціатив, на реалізацію яких спрямовані зусилля усієї команди. Пишаємося незалежним визнанням лідерських позицій YASNO серед українських електропостачальників», – зауважив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора