Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З 16 липня обслуговування у сфері культури і туризму - українською!

Дата: 20.07.2021 11:33
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису16 липня 2021 року - початок нового етапу втілення закону про державну мову, який забезпечить збільшення присутності державної мови в публічному просторі та зміцнення її статусу як державної. Цього дня набирають чинності норми, які є важливими для переважної більшості людей, оскільки вони стосуються сфери культури і розваг, туристичної сфери, книговидаництва та роботи книгарень, кіновиробництва, демонстрування фільмів в кінотеатрах і на телебаченні тощо (частини 2-6, 8 статті 23, стаття 26 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»).

В рамках спільної ініціативи Уповноваженого із захисту державної мови, громадської спільноти "Мова об`єднує!" та ГО "Український світ" розроблено інформаційні матеріали (відеоролик, аудіоролик, макети постерів для зовнішньої реклами, макети плакатів та банерів) з метою поширення їх в якості соціальної реклами центральними та місцевими телеканалами, радіостанціями, популярними інтернет-ресурсами, а також усіма зацікавленими інституціями і громадянами у будь-який доступний для них спосіб.

Пропонуємо для вільного завантаження і поширення.

 

З 16 липня обслуговування у сфері культури і туризму - українською! | Донецька Обласна Державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь