Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В м.Миколаївка відбулися великі збори з приводу ситуації, яка склалася з заборгованістю громадян з квартирної плати за комунальні послуги

Дата: 20.07.2021 20:20
Кількість переглядів: 929

Фото без описуЗа ініціативою Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького 20 липня 2021 року о18 годині в глядацькій залі Палацу культури м.Миколаївка відбулися великі збори з приводу ситуації, яка склалася з заборгованістю громадян з квартирної плати за комунальні послуги мешканцями міста Миколаївка перед КП «Сервіскомуненерго» та загрозою відключення об’єктів інфраструктури (водопостачання, водовідведення) від енергопостачання та пошуку шляхів виходу з кризової ситуації.

На заході були присутні Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, директор КП»Сервіскомуненерго» Сергій Чубенко, заступники міського голови Володимир Проскунін та Анатолій Ченцов, депутатський корпус Миколаївської міської ради, члени виконавчого комітету, члени громадських організацій, представники від КП «Сервіскомуненерго» та, головне, мешканці м.Миколаївка. Міський голова Олександр Гадяцький виклав загальну ситуацію, яка склалася в громаді з приводу заборгованості мешканцями м.Миколаївка за комунальні послуги перед КП «Сервіскомуненерго» ( на хвилиночку, борг бере свій початок у 2011 році!!) , а вже докладніше про цю проблему доповів директор КП»Сервіскомуненерго» Сергій Чубенко. Почав з того,що на адресу КП "Сервіскомуненерго" надійшло повідомлення від ТОВ "Торгова електрична компанія" про припинення електропостачання промисловим об'єктам підприємства, зокрема КП»Сервіскомуненерго»,яке забезпечує населення м. Миколаївка послугами централізованого водопостачання та водовідведення з 26 липня 2021 року, в зв'язку з наявною заборгованістю. Це ж питання наразі обговорювалося і на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Миколаївській міській раді. Захід пройшов у злагодженій обстановці, було багато конструктивних пропозицій. жвавих обговорень. Всі присутні на заході разом шукали дієві шляхи виходу з нештатної ситуації, яка виникла в місті. А ситуація насправді дуже серйозна бо з припиненням енергопостачання промислових об'єктів КП "Сервіскомуненерго" місто залишається без водопостачання та водовідведення. Загалом, проблема мешканцями почута, а ось про результат цієї зустрічі буде незабаром відомо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора