Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Важлива інформація від міського голови Олександра Гадяцького

Дата: 25.07.2021 10:02
Кількість переглядів: 1315

Фото без описуШановні мешканці міста Миколаївка!

Офіційно повідомляю, що болюче питання пов’язане з відключенням електропостачання промисловим об’єктам КП «Сервіскомуненерго» Миколаївської міської ради (анонсоване на 26.07.2021) через заборгованість перед ТОВ « Торговельна-електрична компанія (ТЕК)»тимчасово припинене!!!. Проте, це не знімає відповідальності з боржників, які вчасно не сплатили понад 17 млн. грн. за отримані послуги з водопостачання та водовідведення, чим поставили під загрозу нашу Громаду та комфорт добропорядних платників.

Мені довелося приймати безпосередню участь у фінальній стадії переговорного процесу, що був започаткований директором КП «Сервіскомуненерго» та моїм профільним заступником. Ураховуючи складність переговорного процесу та стислість термінів, щодо прийняття остаточного рішення, ми зробили все, щоби уникнути комунального колапсу та мінімізувати вплив негативних чинників для мешканців нашого міста. Остаточне рішення по врегулюванню цієї ситуації передбачає стовідсотковий поточний платіж за використання електроенергії та реструктуризацію боргу протягом 12 місяців. У випадку невиконання цих вимог тягне за собою відключення від енергопостачання! Тому ще раз концентруємо увагу на ліквідацію заборгованості за вже отримані послуги, а також на обов’язкові поточні платежі населення.

Для цього на комісіях із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій були прийняті рішення, які були доведені до вас напередодні. Для мене особисто та для моєї команди в цілому найвищою цінністю є збереження комфорту мешканців нашого міста. Висловлюю щиру вдячність тим, хто відгукнувся й адекватно відреагував на ту ситуацію, в якій опинилася Миколаївка, маючи заборгованість накопичену з 2011 року. Розділяю стурбованість сумлінних платників, і хочу сказати, що я завжди бачу в вас свою опору та підтримку. Отже ви можете повністю на мене розраховувати.

Також я сподіваюся, що боржники зрозуміли свою відповідальність за створення напруженої ситуації в громаді. Хочу сказати, що ми будемо діяти по відношенню до них жорстко, використовуючи всі важелі чинного законодавства України. Сподіваюсь на підтримку небайдужих громадян нашої Громади!!!

Отже, 26 липня 2021 року о 10:00, як і було анонсовано раніше, робота комунального підприємства буде здійснюватися в штатному режимі!!!

З повагою Ваш Олександр Гадяцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора