Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Головне про роботу поліції Слов’янська та Лиману минулого тижня

Дата: 26.07.2021 11:32
Кількість переглядів: 1260

Упродовж семи днів до чергових частин відділів №3 та №4 Краматорського РУ поліції надійшло 972 повідомлення - 131 з них мали ознаки кримінальних правопорушень.

 

ДТП

 

У Святогірську внаслідок зіткнення автомобілів ГАЗ і Chevrolet тілесні ушкодження отримала 5-річна пасажирка ГАЗ. Відкрито кримінальне провадження.

 

Слов'янські поліцейські розслідують ДТП з п’ятьма постраждалими. 19 липня близько 21.30 на виїзді з селища Райгородок сталося зіткнення двох автомобілів – SKODA та MERCEDES-BENZ. Тілесні ушкодження отримали обидва водії та три пасажира.

 

У Лимані постраждав водій скутеру. Аварія сталась у північній частині міста. У результаті зіткнення з автомобілем, що сталось на перехресті, травми отримав 59-річний мешканець Лиману.

 

Ще дві ДТП сталися у п’ятницю. Одна аварія трапилася у Лимані, в ній постраждав мотоцикліст. Друга дорожня пригода сталася у Слов'янську – тілесні ушкодження отримав 31-річний водій легковика. Відкриті кримінальні провадження.

 

Підробка документів

 

Мешканці Слов'янська загрожує відповідальність за підроблення паспорту. Порушення у документах 48-річної жінки виявили співробітники Державної міграційної служби, про що повідомили до поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

 

Вибухівка

 

На виїзді з Донецької області поліцейські виявили вибухівку. 26-річний чоловік намагався провезти через блокпост порох та детонатори. Всі заборонені речі вилучено.

 

Грабіж

 

У Лимані поліція затримала зловмисника, що пограбував жінку на залізничному вокзалі. Раніше судимий мешканець району вирвав у потерпілої сумку та втік. Співробітникам карного розшуку знадобилась година, щоб встановити особу грабіжника та затримати його на одній з вулиць міста.

 

Тілесні ушкодження

 

За фактом ножового поранення жителя Слов'янська відкрито кримінальне провадження. Під час застілля на ґрунті ревнощів між співмешканцями сталася сварка, в ході якої 34 – річна жінка ножем поранила чоловіка. І щоб жінку не притягнули до кримінальної відповідальності, потерпілий вигадав історію з нападом невідомих.

 

Нещасний випадок

 

Поліцейські встановлюють обставини травмування двох людей внаслідок негоди. У Слов'янську внаслідок сильних поривів вітру впало дерево на 8-річну дівчину, а в Лимані металева вишка упала на 36-річну жінку. Постраждалі отримали перелами кінцівок.

 

Діти

Лиманські поліцейські провели заняття із вихованцями святогірського центру соцреабілітації для дітей. Відвідавши «Смарагдове місто», працівники підрозділу ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції вжили заходи щодо попередження дітьми самовільного залишення закладу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора