Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

На честь 30-річчя Незалежності України програма «Мріємо та діємо» проводить першу всеукраїнську арт-подію «Молодь inUA»

Дата: 27.07.2021 16:45
Кількість переглядів: 1327

Фото без описуЗапрошуємо молодь об’єднатись в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок зобразити, чим молодь пишається у Незалежній Україні. Представте свою громаду в національному молодіжному арт-проєкті та отримайте шанс створити мурал у вашому селі чи місті.

У день народження країни допомагайте своїй громаді створити арт-проєкт.

24 серпня, в 30-ту річницю незалежності молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців. Будуть показані  онлайн роботи з усіх куточків країни й складеться велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді.

Після Дня незалежності запуститься онлайнове голосування, за результатами якого вся Україна обере три найкращі малюнки. Саме вони згодом  перетворяться в мурали у громадах їхніх авторів та авторок.  

Збирайте команду з 5-10 молодих людей віком від 10 до 35 років. Реєструйтеся на участь в проєкті Молодь inUA та обирайте локацію.

 

Джерело: https://dn.gov.ua/news/na-chest-30-richchya-nezalezhnosti-ukrayini-programa-mriyemo-ta-diyemo-provodit-pershu-vseukrayinsku-art-podiyu-molod-inua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора