Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Громадська активність мешканців Миколаївської громади по кількості поданих проєктів серед міст та громад Донецької області посіла почесне друге місце

Дата: 05.08.2021 10:01
Кількість переглядів: 534

Фото без описуШановні жителі громади!

 

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради радий повідомити, що закінчився перший етап Громадського бюджету в нашій громаді. За цей період було подано 54 проєкта від 38 авторів. Ми пишаємося нашими жителями, яким не байдуже життя громади, які знайшли час та бажання зробити наші населені пункти кращими для всіх нас.

 

Зараз розпочинається другий етап конкурсу: кваліфікаційний аналіз поданих проєктів на відповідність законодавству та можливості їх реалізації. Але вже зараз Ви можете обрати своїх улюбленців, тож запрошуємо ВСІХ відвідати наш сайт за посиланням https://mk-otg.gov.ua/news/1627563197/ або платформу E-DEM https://budget.e-dem.ua/1424210800/projects та ознайомитися із поданими проєктами.

Якщо Вам цікаво , надаємо порівняння громадської активності по кількості поданих проєктів серед міст та громад Донецької області, в яких вже закінчився етап подання проєктів для участі в Громадському бюджеті (Бюджеті участі):

Назва громади/міста

Кількість проєктів

м. Маріуполь

159

Миколаївська МТГ

54

Дружківська МТГ

47

м. Слов’янськ

40

м. Краматорськ

39

Лиманська ОТГ

27

Сіверська ТГ

23

м. Торецьк

20

м. Костянтинівка

11

м. Волноваха

10

Мангушська ОТГ

6

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора