Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді відбулася 10 сесія 8 скликання депутатів Миколаївської міської ради

Дата: 06.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 1250

6 серпня під головуванням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького відбулася 10 сесія 8 скликання депутатів Миколаївської міської ради. Обранцями громади було попередньо розглянуто та обговорено матеріали пленарного засідання чергової 10 сесії 8 скликання. Депутати працювали над питаннями згідно порядку денного.

Одним з питань на порядку денному сесії було про утворення комісії по розгляду та вивченню питання виведення комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» з фінансової та адміністративної кризи та напрацювання пропозицій щодо реформування комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго». Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.32 Регламенту Миколаївської міської ради Миколаївська міська рада вирішила утворити таку комісію.

Надалі міський голова Олександр Гадяцький доповів про кадрові зміни в міській раді та представив присутнім нового начальника юридичного відділу Миколаївської міської ради Валерія Нікітіна.

 В розділ «Різне» потрапив відео-звіт про роботу в громаді від поліцейських офіцерів сектору взаємодії з громадами відділу превенції Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області , звіт про діяльність Слов'янської окружної прокуратури за 6 місяців 2021 року та питання щодо ситуації, яка склалася в громаді стосовно відключення електропостачання промисловим об’єктам КП «Сервіскомуненерго» Миколаївської міської ради через заборгованість перед ТОВ « Торговельна-електрична компанія (ТЕК)» та пошуки уникнення комунального колапсу в громаді. Розпочинається тотальна робота по відношенню до боржників і буде вона проходити в межах чинного законодавства України.

На засіданні сесії виступила головна лікарка лікарськї амбулаторії м.Миколаївка КП ЦПМСД Тетяна Холостова, яка проінформувала присутніх про стан захворювань на COVID-19 в Донецькій області та стосовно поточного стану справ щодо вакцинації зокрема по Миколаївській громаді. Лікарка детально повідомила про переваги вакцинації та відповіла на питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора