Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Робота податкової служби Донеччини додала до бюджету більш 123 млн гривень

Дата: 16.08.2021 08:28
Кількість переглядів: 1281

Зростання рівня податкової заборгованості обмежує можливості впливу на соціально-економічну ситуацію в країні, загрожує її фінансовій безпеці та перешкоджає стабілізаційним процесам та економічному зростанню.

Тому робота працівників Податкової Донеччини найперше скерована на своєчасне виявлення ризиків несплати податків, що дозволяє локалізувати та припинити ці схеми, а також суттєво збільшити надходження податкових платежів. Друге – це застосування податківцями всіх заходів, визначених нормами Податкового Кодексу України, щодо погашення податкового боргу.

Так, за січень – липень поточного року Головним управлінням ДПС у Донецькій області з метою забезпечення погашення податкового боргу, проведено опис майна боржників у податкову заставу на загальну суму
379,4 млн гривень. Від реалізації майна, що перебуває у податковій заставі, до бюджету надійшло 2,8 млн гривень.

До адміністративного суду Донецької області спрямовано позовні заяви щодо стягнення коштів з рахунків платників податків в обслуговуючих банках. На підставі прийнятих судових рішень до банківських установ направлено
23010 інкасових доручень, за результатами яких до бюджету стягнуто
2,3 млн гривень.

Податковою Донеччини забезпечені надходження в рахунок погашення податкового боргу за січень – липень поточного року у сумі 123,1 млн гривень. 

Вкотре Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує про необхідність своєчасної сплати податків та зборів та звертає увагу, що наявність боргу перед державою, насамперед, свідчить про безвідповідальне ставлення платників податків до виконання своїх Конституційних обов’язків. Сплачуйте податки вчасно – не наражайте свій бізнес на неприємності!

 

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора