Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету

Дата: 30.09.2021 09:24
Кількість переглядів: 452

Фото без описуФото без описуФото без опису

29.09.2021 під головуванням першого заступника міського голови ПРОСКУНІНА Володимира відбулося засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету Миколаївської міської територіальної громади. На засідання були присутні посадові особи міської ради: секретар міської ради ПЕРЕСІЧНА Інна, заступник міського голови ЧЕНЦОВ Анатолій, начальник відділу економіки та інвестицій БИСТРИЦЬКА Оксана, начальник фінансово-бюджетного управління ТЕРЕЩЕНКО Дмитро, начальник управління земельних відносин, АПК, містобудування та архітектури ПІДГОРНА Тетяна, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту БУТКО Людмила; депутати міської ради: КОСТРОВА Ірина, КУЛІШ Лілія, МАРИНЕНКО Марина, ПАВЛЕНКО Руслан та координаторка ініціативної групи MEDI@NNA БОНДАРЕНКО Тетяна

На засіданні були розглянуті та затверджені реєстри позитивно та негативно оцінених проєктів, які подано для участі в рамках громадського бюджету.

По всіх проєктах Координаційною радою було прийнято рішення щодо допуску/недопуску їх до наступного етапу - «ГОЛОСУВАННЯ».

На офіційному сайті громади опубліковано оновлений реєстр поданих проєктів, в якому враховані рішення Координаційної ради:

- щодо допущених/недопущених проєктів до голосування;

- присвоєні допущеним до голосування проєктам нові номери;

- до кожного допущеного до голосування проєкту є посилання на електронну платформу «E-DEM», на якій буде відбуватися он-лайн голосування.

Із оновленим реєстром проєктів Ви можете ознайомитися за посиланням: https://mk-otg.gov.ua/news/1628227003/

 

Протокол засідання Координаційної ради: https://rada.info/upload/users_files/04341413/1b8796187ef7eec623e258baea8fac9f.pdf

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора