Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З нагоди свята привітали колектив Комунального закладу Миколаївської міської ради «Бібліотека-Центр екологічного виховання імені Героя України О.Г. Лелеченка»

Дата: 30.09.2021 22:18
Кількість переглядів: 1313

Фото без описуЩорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. З нагоди свята, за дорученням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького, заступник міського голови Анатолій Ченцов привітав колектив Комунального закладу Миколаївської міської ради «Бібліотека-Центр екологічного виховання імені Героя України О.Г. Лелеченка»

Побажав, щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання в бібліотечних стінах. Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче!Висловив величезну подяку і вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас та побажав,щоб у бібліотеці завжди було багато читачів, які люблять і бережуть книги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора