Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відбувся захід, присвячений Дню захисника і захисниць України

Дата: 12.10.2021 15:52
Кількість переглядів: 1545

Фото без опису11 жовтня в Миколаївському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відбулася вистава-перфоманс «Вивчені та невивчені уроки» до Дня захисника і захисниць України. Вистава була спрямована на те, щоб допомогти зрозуміти різницю між мирним, спокійним життям маленьких українців та несподіваним страхіттям війни і показати, як на це мирне життя вплинуло втручання російських найманців на рідну землю.


Ні словами, ні фото, ні відео неможливо передати сенс цієї вистави, учні створили атмосферу, яка сприяла зануренню всіх присутніх у той самий час і допомогла відчути емоції, почути думки та відчути біль дорослих.
Наприкинці заходу слово було надано глядачам, серед яких були: українські військовослужбовці, вчителі, батьки, представники міської ради тощо.


Перший відгук надала заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань та комунікацій з громадськістю Валентина  Гребенюк, яка подякувала дітям за чудову виставу та розповіла про те, як ця вистава повернула її думки та емоції у той самий час, коли Миколаївка була захоплена російськими найманцями та  подякувала захисникам України за мирне небо та щасливе дитинство без війни.


Якщо у вас буде нагода побачити цей перфоманс наживо, обов’язково зробіть, бо це того варте!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора