Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ПРОВОДИТЬСЯ ЯМКОВИЙ РЕМОНТ ДОРІГ В СЕЛАХ ГРОМАДИ

Дата: 25.10.2021 09:18
Кількість переглядів: 1249

Стан дорожнього покриття – болюча тема та проблема більшості громад країни! Не є винятком і наша Миколаївська  міська  рада, яка вирішує це питання в міру своїх можливостей.  З весни  ямковий ремонт проводився в м. Миколаївка і ось черга підійшла й до  населених пунктів Миколаївської  громади в яких розпочалися роботи з ямкового ремонту доріг та вулиць. Наразі, за дорученням міського голови Олександра Гадяцького , старости округів надали інформацію про найбільш небезпечні та уражені ділянки доріг населених пунктів старостатів. І це правильно, що пропозиції про ямковий ремонт найбільш проблемних ділянок доріг та вулиць надходили від старост. Вони краще за всіх знають про проблеми в своїх округах.

Вже ямковий ремонт проведено в с.Рай-Олександрівка,смт.Райгородок, смт.Донецьке, с.Малинівка. Покращення стану доріг забезпечить безпечніше пересуватися автомобільному транспорту, шкільному автобусу та екстреним службам. Роботи здійснюються за кошти місцевого бюджету.  

А ще завертаємо увагу, що міська рада одним із пріоритетних завдань визначила поліпшення дорожнього покриття населених пунктів громади в межах наявного фінансового ресурсу.

Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький висловлює особисту подяку всім, хто долучився до справи. Нехай наша Миколаївська  громада й надалі розвивається, міцніє та процвітає!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора