Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.10.2021 15:02
Кількість переглядів: 392

Фото без описуСьогодні, 27 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів виконуючий обов’язки міського голови Володимир Проскунін. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади. У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей,про делегування функції замовника на розробку проєктно-кошторисної документації, про визначення уповноваженої особи на проведення процедур закупівель.

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради розпорядженням вирішив визначити Удовиченко Лілію Леонідівну-спеціаліста відділу економіки та інвестицій уповноваженою особою процедур закупівель/спрощених закупівель.Особливої уваги, з огляду на нинішню проблему боротьби з коронавірусом, було надано питанню про підготовку заходів для проведення місцевого конкурсу «Лідер вакцинації».Виконавчий комітет Миколаївської міської ради, враховуючи лист штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Донецькій області, вирішив затвердити Положення, План заходів та склад організаційної комісії з визначенням переможців конкурсу «Лідер вакцинації». Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна та прийнято відповідні рішення. Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги по програмі «Турбота». Було подано громадянами 40 заяв.Задовільнено заяви в наданні матеріальної допомоги в розділах: ліквідатори ЧАЕС, АТО,допомога на поховання, компенсація проїзду,інвалідність, СЖО, на лікування-24 заяви, перенесено на наступне засідання виконкому -4 заяви, відкладено для уточнення деталей заяви-2 заяви,відмовлено в отриманні матеріальної допомоги по різним вагомим чинам-10 заяв. З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади https://mk-otg.gov.ua/в розділі «Архів документів» Загалом члени виконкому розглянули 73 питання.

74-Питання «Різне».Надійшло два питання від члена виконкому Г..Дашивця. Перше- про несистемне постачання періодичних видань та листівок мешканцям Малинівського старостату та про роз’яснення населенню питання щодо обов’язкових платежів, пов’язаних з доставкою та розподілом газу. Питання взяті до відома. Роз’яснення будуть опубліковані найближчим часом на сторінках інформаційного бюлетеня «Миколаївська громада сьогодні» , на офіційному вебсайті громади https://mk-otg.gov.ua  та в соціальній мережі «Фейсбук». В розділ «Різне» потрапили питання життєдіяльності громади, відповіді на які надав виконуючий обов’язки міського голови Володимир Проскунін



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора